Han hadde et par paller liggende. Så han satte de sammen. Resultatet er GENIALT!

1252

Det er mye kreativt man kan gjøre med paller og materialet er lett tilgjengelig og billig. Derfor nølte jeg ikke med å dele denne ideen noen hadde kommet opp med om hvordan man kan lage en egen hengende sofa i hagen, kun ved bruk av noen paller!

Er det noe vi alle liker å gjøre om sommeren så er det å være ute i det fine været. Kanskje lese en bok eller nyte en kald drikke i solen? Hvorfor ikke nyte sommeren i din egen, hjemmesnekrede hengesofa? Denne kan du enkelt og billig snekre sammen helt selv, og det tar ikke særlig lang tid heller. Resultatet er både praktisk og et nydelig tilskudd til hagen eller terrassen.

Her trengs det ikke særlig mye, og de som først bygde denne hadde til og med ingen bruksanvisning å gå etter, så dette er både enkelt og unikt! Du trenger ett par paller, kjettinger som er sterke nok til å holde sofaen oppe, ett tilgjengelig tre du kan henge sofaen fast i og noen spiker og bolter til å feste det hele. 

Disse som lagde denne hengende sofaen originalt hadde noen paller til overs som de tenkte kunne være fint å igjenbruke.

pal1 pal2

Først delte han opp pallene, deretter støttet ham dem opp i en sittende stilling, som en sofa, slik:

pal3 pal4 pal5

[adsense2]

Deretter malte de pallene svarte, slik at de skulle se delikat og lekker ut i hagen deres.

pal6

De festet deretter kjettingene fast i pallene, og hang de fast i ett av trærne sine i bakgården. Her er det viktig å passe på at kjettingene og treet tåler vekten.

pal7

De dekorerte så sofaen med pynteputer og plasserte noen fine potteplanter på hver side av den.

pal8

Er ikke resultatet nydelig? Hengesofaen passer perfekt inn i hagen deres og ser også utrolig behagelig ut. Her kunne jeg gjerne tenkt meg å nyte en god bok en varm sommerdag!

pal10

Lekkert, ikke sant? Også så enkelt og billig!

pal9

Dette er helt klart noe jeg må teste ut selv! Jeg er alltid glad i prosjekter jeg kan gjøre selv og som også involverer gjenbruk og enkle, billige materialer.

DEL denne om du og ble inspirert!