21. juli 2024

5-åringen ble ertet for å ha kjole i barnehagen. Farens svar? GENIALT!

Marcus Frejs fem år gamle sønn bruker å ha på seg kjole og skjørt iblant. Det er ikke noe rart med det og vanligvis bruker ingen reagere på klesvalget hans. Men en dag kom Leonardo hjem fra barnehagen og var lei seg. De andre barna hadde kommentert klærne hans og sagt at det bare er jenter som kan ha kjole og sønnen hadde blitt veldig lei seg.

Da bestemte pappa Marcus seg for å bytte arbeidsklær.

Det var for en måned siden den femårige Leonardo fikk en kommentar fra en kompis i barnehagen. Marcus ville selvsagt støtte sønnen sin og bestemte seg for å vise han at det ikke er noe i veien med å ha på seg kjole.

Marcus jobber som elektriker og fikk en idé.

farharpåkilt

«Man kan ha arbeids kilt på jobben og jeg har fundert på å skaffe meg en sånn. Når dette skjedde bestemte jeg meg for å gjøre en forskjell i saken og bestilte hjem den,» forteller han til svenske Aftonbladet.

På fredag kom kilten og Marcus viste sin sønn de nye arbeidsklærne.

– Jeg sa til ham «se, pappa har også kjole.» Han syntes det var kult og ble glad.

Etter å ha sett sin far i kilt har Leonardo begynte å ha på seg kjole i barnehagen igjen.

Marcus forteller at han ikke synes det spiller særlig stor rolle om man er kvinne, mann eller hvilket land man er fra for det definerer en ikke som menneske.

«Og klær man har på seg skal ikke avgjøre hvilket menneske man er, det er ikke der man skal lage seg en oppfatning om noen.»

[adsense2]

For en klok far! Jeg tror vi alle trenger å lære noe av ham. DEL denne artikkelen med vennene dine på Facebook!