Venninner tar feriebilder med 2 års mellomrom. Så oppdager noe merkelig i bakgrunnen!

199051

Normalt er feriebilder noe vi tar og glemmer, så vi senere kan finne dem frem og minnes våre reiser.

Dette var også det de tre britiske venninnene hadde gjort, da de reiste fra Newcastle til Palma og tok en selfie på flyet, skriver The Mirror.

ven1

To år senere hadde venninnene igjen satt kursen mot Parma, og igjen tok de tre venninner en selfie for å eviggjøre den kommende ferien.

Men hva?! Da en av kvinnene senere kom til å studere deres seneste selfie så hun noe i bakgrunnen, som virket kjent. Da hun så sammenlignet det nye bildet med det gamle to år tidligere fikk hun sjokk.

[adsense2]

For der, bak de tre kvinnene, satt den samme unge fyren og utførte en såkalt «photobombing» på begge bilder.

ven2

«Jeg gikk igjennom bildene en lørdagskveld da det gikk opp for meg at begge bildene var like. Da jeg tittet nærmere og nøye på denne «photobomberen» i bakgrunnen som ville ble med på bildet, ble jeg helt satt ut», forteller Sharon Haak til The Mirror.

Sharon postet bildet på Facebook for å være sikker på at det ikke bare var noe bare hun selv trodde på, men at flere var enig, og nettet sa seg enig i henne og mange undrer seg over det utrolige sammentreffet.

Ganske kult, ikke sant? Tenkt deg hvor mange feriebilder du er i bakgrunnen på. Kanskje du til og med er på to, med to års mellomrom som denne fyren? DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!