20. juli 2024

Moren er klar til å begrave den nyfødte babyen. 7 timer senere sjokkeres ALLE!

Når Sierra Yoder og hennes kjæreste Dustin fikk vite når de ventet barn var det selvsagt et stort og lykkelig øyeblikk for de blivende foreldrene. Men deres glede skulle raskt forvandles til en rent mareritt.

På ultralyden merket legene nemlig at deres lille gutt raskt var rammet av noe som på latin kalles for encephalocele. En dødelig misdannelse som gjør at hjernen skyter ut av et hull i barnets hodet. Legene forklarte at det ikke fantes en sjanse at den lille gutten skulle klare å overleve.

Den tunge og uhørlig triste beskjeden gjorde at de blivende foreldrene ikke så noen grunn til å begynne å kjøpe inn alt av det nødvendige som behøves når man får barn. Alt de handlet inn var en liten sparkebukse som de tenkte begrave han i.

Når gutten først ble født ble det antatt at han bare skulle overleve noen få timer og sykepleierne la ikke ned noe tid på å vaske eller veie han. Men det skulle vise seg at den lille gutten ikke tenkte å gi opp med det første.

For Sierra og Dustin hadde ukene fram til fødselen vært utrolig triste. Bare tanken på at deres lille gutt ikke skulle overleve fylte dem med sorg og oppgitthet.

«Det var helt enkelt for stor del av hjernen som vokste ut av hans skalle og når den vokser ut av skallen skulle den være for skadet for å kunne være til noe nytte for han. Så vi hadde ikke håp ved det tidspunktet,» forteller mor Sierra i ett tv-innslag.

be1

Men når den lille gutten, som de kalte Bentley, først ble født var alle forberedt på at slutten skulle inntreffe bare timer etter fødselen begynte den lille gutten sin kamp. Han overlevde de første timene, men legene var veldig skeptiske. De mente at det så dystert ut og at alt de kunne gjøre var å se til at han hadde det bekvemt fram til slutten.

Men Bentley nektet å gi opp. Månedene gikk og han fortsatte å holde sin vanskelige sykdom i sjakk. En dag kom foreldrene i kontakt med legene John Meara ved Bostons barnesykehus. Og han kom med en beskjed som ingen tidligere hadde gitt foreldrene: det fantes håp for Bentley.

be2

Doktor Meara skrev ut en 3D-modell av Bentleys hjerne og utformet en veldig avansert plan for å operere Bentleys skalle.

be3

be4

Han skulle skjære opp guttens skalle for å lage mer rom for hjernen. Og 7 måneder etter Bentleys fødsel gikk han igjennom den avanserte operasjonen.

[adsense2]

 

be5

Og den lykkes. Den lille gutten hadde overlevd sin vanskelig sykdom mot alle odds.

be6

Selv om Bentley trolig kommer til å ligge litt etter i sin utvikling som følge av sin vanskelig sykdom er en ting sikkert: hverken han eller hans foreldre kommer til å slutte kjempe.

be7

«Ingen har anelse hva denne gutten er i stand til å gjøre, for han er så annerledes. Bare det at han har oppnådd flere av sine milepæler er en velsignelse, så vi tar det bare en dag av gangen», sier Sierra til STAT News.

I videoen under kan du se mer om den lille mirakelgutten Bentley og hans utrolige historie: Vi ønsker Bentley lykke til videre! DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!