Moren skrur av sønnens respirator… Dagen etter SJOKKERES legene av mirakelgutten!

1258

Hva kan man gjøre når noen man er glad i står mellom liv og død? Man kan bare håpe at det går mot den lyse siden.

Joel og Ginger Millermon har gått gjennom en reise som man aldri kan forberede seg på. Da Ginger fikk høre at hun ventet tvillinggutter med Joel, kunne ikke paret vært mer lykkelig. Men guttene Jarrott og Brennan fødtes to måneder for tidlig og havnet i respirator. For en av guttene ble tilstanden verre. Respiratoren ga Jarrott skader i lungene.  Legene sa til foreldrene at de måtte forberede seg på at han ikke kunne overleve. Muligheten for at han skulle overleve var minimal.

– Sykesøsteren sa: «Du får ikke røre han.» Hjerterytmen hans var ute av kontroll. Han var overstimulert, og da sa sykesøsteren: «Si bare farvel til han.» Jeg sto ved siden av sengen hans og gråt og tenkte at jeg aldri kom til å få se han igjen, sa Ginger til CBN.

Paret hadde håp og bad for at han skulle overleve kampen mot døden, og nå har deres historie gitt mennesker over hele verden tårer i øynene.

baby

Den dagen begynte Jarrotts kamp for livet, i seks måneder framover. Legene forberedte seg på det verste da hans tilstand aldri forbedret seg. Joel sa da til Ginger at han ikke trodde at Jarrott skulle klare kampen for livet.

Paret ba for at Jarrott skulle klare seg, og Ginger forteller at det var da det virkelig slo dem at Gud i blant sier nei.
– I blant er ikke planen hans som vi vil at den skal være, sier hun.

 

baby2

Dagen etter denne hendelsen, fikk Jarrott et dødelig virus, og alt så veldig mørkt ut. Behandlingen hans hjalp ikke, og legene sa da til Joel og Ginger at han ikke kom til å klare seg.

Legene syntes at den beste løsningen var å slutte å gi Jarrott behandling, og la han havne i koma for å sovne inn rolig og stille, uten smerte.

[adsense2]

Joel og Ginger fortsatte å be til tross for at legene slutta med behandlingen. Jarrott overlevde den natten. Og på morgenen etter, da legene tok en blodprøve av han, var verdiene hans de beste han noensinne hadde hatt. Til tross for Jarrotts forberedninger, sa legene til Joel og Ginger at de ikke måtte være for sikre. Selv om Jarrott overlevde, skulle livet hans inneholde mange helseproblemer.

Nå har det gått 10 år.

 

baby3

I dag er Jarrott en sunn og glad gutt, som elsker sport. Han er et levende mirakel!

I videoen under kan du se hvordan Jarrott ser ut og lever i dag.