23. juli 2024

Han finner jenta i en fattig by. Men VENT til du ser hodet hennes 2 år senere!

I april 2013 gikk en fotograf med navn Arindam Deywas inn i en by i Tripura, en kupert fjelllandsby i nordøstre India. Der var Deywas sjokkert å oppdage Roona Begum, en 18-måneder gammel jente med et hode tre ganger sin normale størrelse. Dypt påvirket av dette stakkars barnet, ble Deywas kjent med Roona og hennes foreldre, og tok bilder av familien.

[adsense2]

Roona ble født med hydrocephalus, en potensielt dødelig sykdom som gir en samling av vann i hjernen. Blant mange saker, kunne Roona ikke sitte ordentlig eller krype. Når hun ble født sa lokale leger til foreldrene hennes at de skulle ta henne med til ett privat sykehus, men Roonas 18 år gamle far var en fattig mann. Han hadde helt enkelt ikke råd til den medisinske behandlingen hans datter så desperat trengte. Dag ut og dag inn, ba han om ett mirakel.

Deywas delte hans utrolige bilder av Roona på sosiale medier rundt om i verden. Roona og hennes foreldre kunne aldri vite hva det skulle resultere i…

ro1

Disse bildene resulterte i en strøm av global støtte og finansielle donasjoner for henne og hennes familie. Det ble samlet inn hele 62.000 dollar i en online kampanje!

ro2

Den stakkars jenta fikk endelig hjelpen hun trengte.

ro3

Se selv i videoen under…
DEL gjerne denne utrolige videoen med vennene dine!