Moren forlot sin nyfødte datter. 10 måneder senere skriver pappaen et brev som hylles av tusenvis!

777

I januar 2015 ble Richard Johnson, 21, far til en liten datter. Men den første måneden som foreldre ble kaotisk. Hans kjæreste forlot han og tok med seg datteren til California. Men hun angret seg raskt og ba Richard hente ungen, ellers skulle hun adoptere bort henne. 

Uten å nøle ett sekund satte Richard seg på et fly og dro for å hente tilbake sin datter. Plutselig var han blitt alenefar og innså at han ikke var forberedt på situasjonen i det hele tatt.

Han var ensom og hadde ingen anelse om hvordan han skulle klare seg. Da fant Richard en Facebook-gruppe med navnet «Life of Dad» – og det forvandlet livet hans.

Vi Facebook kom han i kontakt med andre fedre i samme situasjon. Takket være dem forstod han at det var mulig å gi sin datter en fantastisk oppvekst, til tross for at han var alenefar.
Richard gjorde en helomvending av livet sitt, som reddet hans datters liv.

I november 2015 la Richard ut ett brev på Facebooksiden, hvor han forklarte hvor mye de andre pappaene hadde betydd for han. Brevet har siden da blitt delt mange ganger, med over 100 000 som har trykket på «liker»-knappen og delt. Under her kan du lese brevet oversatt til norsk:

barn1

 

Hei Life of Dad!

Jeg heter Richard Johnson, og jeg er alenefar til en vakker jente som heter Persephone. Hennes mor forlot oss dessverre en måned etter hun ble født. Vi vet fremdeles ikke helt hvorfor, men vi mistenker det kom av fødselsdepresjon. De første ukene var det bare hun og meg, og jeg kom innom denne siden ved ett uhell. Jeg var så nervøs over å være far fra starten av, men nå er jeg alenefar og må fylle to roller. Jeg var ikke sikker på om jeg kunne klare det.

barn2

Jeg har lest hver eneste «ny foreldre-bok» som jeg har funnet, og sett over 1000 timer med Youtube filmer for å lære meg alt fra å flette hår til å lakkere negler, til hvordan man håndterer vanlige foreldreproblem. Så begynte jeg å lese på denne siden mer og oppdaget at det fantes andre pappaer der ute som var i samme situasjon som meg. Denne siden ga meg mer selvsikkerhet og har virkelig hjulpet meg gjennom alt dette.

barn3

 

[adsense2]

 

Jeg ser alltid fram til bildene som legges ut her, og lese deres historier fra alle dere fantastiske papper der ute. Dere hjelper virkelig min datter og meg gjennom en vanskelig tid.

barn1

Vi er begge veldig glade nå og vokser sammen hver eneste dag. Hun er nå 10 måneder gammel, og mine venner spør meg om råd hele tiden. Vi har kommet langt, min datter og jeg, og det er mye takket være dere på denne siden. Så fra oss begge, takk så mye.

Hilsen,

Persephone og Richard Johnson.

barn5

Richard virker å være en fantastisk far! Han er en inspirasjon til alle aleneforeldre der ute. DEL gjerne hans brev om du og ble rørt!