Han spiller gitar for hunden, men FØLG MED når musikken stopper…

538

Dette beviser at hunder ikke bare er trofaste – de er musikalske og!

At hunden er menneskets bestevenn, er det ingen tvil om og mye kan tyde på at vi er hundens bestevenn. Det er ett helt spesielt bånd mellom hunder og mennesker, og noen ganger kan hunder oppføre seg som oss.
Vi har nemlig en ting til felles, bortsett fra følelser – vi elsker musikk!

Se bare denne søte videoen en hundeeier fanget. Han spiller gitar til sin herlige Golden Retriever, som ikke bare vugger fornøyd til musikken, men også smiler av tonene.

[adsense2]

Smiler? En hund kan da ikke smile, tenker du kanskje, men bare se videoen – og legg spesielt merke til hunden når musikken starter og stopper. Det blir ikke søtere!DEL denne om du og måtte smile av den søte, musikalske hunden!