Han bygger en søt, liten campingvogn. Men når han åpner dørene? WOW!

3519

Det er noe veldig romantisk ved å ligge under åpen himmel og se på stjernene. Det å komme i kontakt med naturen og reise på en skogstur kan være morsomt, men noen ganger hører det også med noen komfortable stunder.

Mange liker idéen om å campe, men det å sove ute på hard bakke og bekymre seg for småkryp hele natten er kanskje ikke særlig fristende for de fleste. Vi fant en DIY (gjør-det-selv) mester med navnet Doc Wyoming, som har kommet fram til den perfekte løsningen på dette problemet!

Han lagde sin egen lille campingvogn som enkelt kan festes bakpå en truck. Det er mobilt og veldig lett, og er svært praktisk, stilig – og det får jobben gjort!

Det ferdige produktet er perfekt for en kveld ute i skogen, og det er perfekt for de som vil komme i nærkontakt med naturen, bare ikke alt for nært!

Bla nedover å se hvordan han lagde denne fantastiske oppfinnelsen:

ca1

For å få til å lage denne lille, tåreformede campingvognen som kan bli med deg på eventyr, trenger du en troverdig henger.

ca2

Siden selve campingvognen er større en selve hengeren er det viktig at man fjerner det som beskytter hjulene slik at plattformen kan strekke seg forbi hjulene.
Det neste er grunnlaget. Du vil at grunnlaget er langt nok unna hjulene slik at det ikke blir skrapet opp.

ca3

Nå vil du gjerne legge til litt isolasjon, da det er lett at det kan bli ganske så kaldt når man er ute og camper om natten.

ca4

Så er det på tide å kutte ut selve veggene og rammen på traileren. Du vil lage minst en dør og ett vindu i treplatene. I dette prosjektet ble det lagd en dobbeldør.

ca5

Det beste om man lager dette selv, er at man kan være kreativ.
Han som lagde denne ville, i stedet for ett tak, legge pleksiglass slik at han kan ligge og se på stjernene!

ca6

Etter å ha festet treplankene er det viktig å legge på litt gjenbrukstre på sidene av campingvognen. Han som lagde denne traileren brukte en brenne-teknikk som ga utsiden en unik farge. Denne teknikken hjelper også, interessant nok, med å holde treverket fritt for krypdyr.

ca7

Men det å brenne treet beskytter ikke campingvognen fra vann, så det neste steget er viktig. Velg en god vannbeskytter og beskytt treverket. Ingen liker å bli vekt av å bli våte av regn!

ca8

Siden toppen av campingvognen er lagd av kryssfiner, vil du kanskje beise det slik at den skal få samme farge som treet på sidene.

ca9

Nå er det på tide å legge til dørene. Puss ned rammen og legg til noen strimler av gummi for å tette dørene.

ca10

[adsense2]

Så må man legge til vinduet. Dette er viktig slik at man kan lufte og få luftsirkulasjon om natten.

ca11

Nå over til den morsomme delen: dekorere innsiden. Her lot han konen slippe til, og hun gjorde en fantastisk jobb. De la til og med inn tapet og en fin strimmel av lys for å få en koselig stemning og av praktiske grunner.

ca12

Denne romantiske campingvognen er perfekt å ta med seg på eventyr!

ca13

Ville du noen gang prøvd deg på ett slikt prosjekt? Vi synes det var utrolig kult og resultatet er helt fantastisk! DEL gjerne denne med noen turglade venner slik at de og kan bli inspirert til å lage sin egen minicampingvogn!