Gutten fikk brannskader i det oppblåsbare bassenget. Nå advarer moren alle foreldre mot DETTE!

1070

En 9 måneder gammel gutt fra Phoenix, USA, fikk andregrads brannskader på 30 prosent av kroppen etter at hans mor skulle kjøle ham ned i bassenget på tirsdag.

Nå vil moren advare andre foreldre og oppfordrer dem til å ikke bruke hageslangen når det er varmt ute. 

Det var en veldig varm og solfylt dag i San Tan Valley på tirsdag. Når temperaturen gikk over 40 grader bestemte Dominique Woodger for å kjøle ned sin 9 måneder gamle sønn i hans oppblåsbare basseng i hagen.
Hun satte gutten i bassenget og satte på vannet fra hageslanget. Så fylte hun opp bassenget mens gutten satt der. Når gutten ble truffet av vannstrålen begynte han umiddelbart å gråte.

«Jeg trodde han gråt fordi han var sur. Han hater å få vann i ansiktet», forteller moren til tv-stasjonen KNXV.

Men hun innså raskt at det var betydelig mer alvorlig. Sønnens hud ble ildrød og han hadde blemmer på hele høyre siden av kroppen, der vannet hadde truffet han.

skadetbarn

Det viste seg at vannet som hadde ligget i solen hadde blitt varmet opp – og det var nå rundt 65 grader varmt.

skadetbarn1

Dominique tok sønnen med til sykehuset for å få hjelp, og det viste seg at han hadde fått andregrads forbrenning på 30 prosent av kroppen. Barn har mye mer følsom hud en voksne, og det holdt med en rask dusj på 10-20 sekunder for å brannskade gutten.

Men heldigvis kunne legene si at han kom til å komme seg fra skaden uten noe permanent skade.

skadetbarn2

[adsense2]

Mammaen vil nå advare andre foreldre, så ikke flere barn blir utsatt for samme sak.

«Vær forsiktige. Kjenn alltid på vannet før du lar barna komme nære», sier hun.

Se videoen under:

Tenk på at vannet i hageslangen er veldig varmt når det ligger ute en varm dag, og spyl lenge før du lar vannet komme i nærheten av dine barn. DEL denne viktige artikkelen slik at flere ikke blir utsatt for det samme!