23. juli 2024

Han løfter sin forlovede høyt opp i været. Da skriver en fremmed DENNE slemme meldingen…

Da ett par bestemmer seg for å dedikere livet til hverandre, er det en stor greie. Noen bruker lang tid på å finne sin utvalgte, så det er viktig å feire det når man først bestemmer seg for å leve livet sammen.

Det var nettopp det Mzznaki Tetteh, en sykepleierstudent fra Ghana, Africa, gjorde da hun postet de nydelige forlovelsesbildene med henne og hennes forlovede, Koho Amoah, på sin personlige Instagram. De vakre bildene inkluderer paret som klemmer hverandre og poserer med graffiti i bakgrunnen.

Men denne feiring av deres kjærlighet ble snudd om til noe negativt da de fikk hatefulle kommentarer angående Tetteh’s kropp. Det var flere positive kommentarer om utseende hennes, men mesteparten var kun negative.

Men denne bruden visste akkurat hvordan hun skulle takle de negative kommentarene…

ts1

I et rosa skjørt og fine blomster på smykket sitt poserer de nylige forlovede Mzznaki Tetteh og Kojo Amoah på bilder, og hadde det tydeligvis gøy med photoshooten.

ts2

Det er også tydelig hvor mye paret bryr seg om hverandre. Tetteh beskrev Amoah som sitt»skjold», som passer på henne.

ts3

Det var en leken bildeserie hvor Amoah løfter sin forlovede opp i luften som satte igang alle de negative kommentarene. Kommentarene handlet om at folk var bekymret for ryggen hans, og mente de kunne se «at han strevde i ansiktsutrykket hans», og de foreslo at Tetteh skulle gå på diett.

ts4

 

[adsense2]

 

Den nydelige kvinnen hadde den perfekte responsen, og la ut bildet over på Instagram, hvor hun sier hun fortsatt er selvsikker og «at de teite søppelkommentarene ikke ødelegger min lykke», Tetteh sa også at hun var takknemlig ovenfor de som gratulerte henne og støttet henne til tross for de frekke kommentarene fra folk.

ts5

Det lykkelig paret fortsetter å planlegge bryllup som skal skje den 25 Juni, uten å bry seg noe om de negative personene. De skal gå nedover alteret – lykkelig og forelskede – slik de fortjener.

ts6

Ingen har rett til å fortelle deg hvordan kjærlighet skal se ut! Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor fremmede skal spre negativitet og dårlige holdning. Det er bra Tatteh er mye sterkere enn alle haterne til sammen! Hennes mot og selvsikkerhet, og ikke minst hennes skjønnhet, burde være et eksempel for oss alle. 

DEL denne inspirerende historien med vennene dine på Facebook!