Naboen krevde at hun skulle å slutte sole seg i bh’en. Lindas svar? Genialt!

862

Været her i Norge den siste tiden har vært bra, og vi gleder oss til en fin sommer med herlige temperaturer! Og hva passer bedre da enn å sole seg litt på balkongen? I Sverige har de også godt vær, og det å ligge på balkongen å sole seg var noe 33-år gamle Linda Sarajärvi fra Göteborg hadde veldig lyst til å gjøre.

Det var fredag da Linda hadde vært ute og gått med sin hund da hun fikk øye på en lapp i trappegangen til leiligheten sin. Da hun så nærmere på lappen, så hun at den var ment til henne, da hennes navn stod øverst på lappen. Der stod det:

«Kan du være så snill og slutte å sole deg i bare shorts og bh på balkongen din! Gutten min går hele tiden og titter mot din balkong og man bruker ikke sole seg i bh og det er forstyrrende for meg.» 

tildeg

– Jeg lo bare da jeg så lappen. Jeg vet ikke helt hvem som har skrevet den, men jeg synes mest synd på denne jenta som er så usikker at hun må skrive dette, sier Linda til GT som var først ute med å rapportere om hendelsen.

Men Linda tenkte ikke å la lappen passere uten å la brevskriveren få svar på spørsmålet sitt – ingen skulle fortelle Linda hva hun skulle ha på seg når hun solet seg på balkongen sin.

[adsense2]

Derfor skrev Linda ned en egen lapp, med en mildt sagt morsomt vri. På Lindas lapp stod det helt enkelt å lese:

«Absolutt, ingen problem. Jeg tar på meg en bikini istedet», skrev hun og hang lappen like ved den anonyme personens hilsning.

tildeg2

– Jeg hadde forstått det mer om det var at jeg solte meg uten topp eller noe, men en BH og shorts på sin egen balkong? Det synes jeg er ganske ufarlig, sier Linda til GT og fortsetter:
– Men ærlig talt synes jeg mest synd på henne, det er synd at hun kjenner hun behøver å påpeke noe slikt.

Og det kan man være enig i! Bra gjort Linda, selvsagt skal man ikke blande seg i hvordan man soler seg på sin egen balkong. DEL gjerne denne om du er enig!