Faren tar bilde av datteren. Men når hesten i bakgrunnen gjør DETTE klarer han ikke slutte å le!

906

Det er ganske vanlig å ville fotografere ting når man er ute på reise med familie eller venner. Det er alltid koselig å ha bilder fra familieturen liggende hjemme slik at man kan minnes de gode stundende man har sammen med familie og venner. Men selv om man lykkes i å ta en del fine og morsomme bilder, kommer få i nærheten av hva denne faren klarte å fange da han skulle fotografere sin lille datter. Snakk om minne for livet!

Pappaen og hans datter var ute på eventyr en dag da de støtte på ett par hester av rasen Clydesdale. Selvsagt passet da den fotoglade faren på å ta fram kamera for å forevige øyeblikket på bildet. Som sagt som gjort, han ba datteren posere foran hestene mens han stilte seg opp med kamera. Datteren gjorde sitt og ba på ett herlig smil foran hestene.

smil1

[adsense2]

Men det ingen av de hadde regnet med var hvordan hesten i bakgrunnen skulle reagere. Det viste seg nemlig at den og var glad i posere på bilder…

smil2

Hesten leverte virkelig et godt smil til kamera og jeg tror både far og datter kommer til å minnes dette øyeblikket for resten av sitt liv. Om ikke har de jo alltid dette fantastiske bildet å se tilbake på.

DEL gjerne denne om du og måtte le av hestens smil!