Moren så søppelmannen gjøre DETTE med ungene sine. Nå spres bildene i rekordfart på nett!

748

Barn finner glede i mange uventede ting – og alle superhelter kan ta uventede former. 22. juni, 2013, kunne Martha og ektemannen Rob ønske trillinger inn i verden – identiske tvillinger, Heaton og Wilder, samt en liten jente kalt Holden. Når de fremdeles var spedbarn, møtte de Marthas søppelmenn. Hver dag tok hun en tur med trillingene i nabolaget. Resultatet ble et utrolig vennskap mellom ungene og rengjøringarbeiderne som utviklet seg over de to neste årene.

Som du skal se, har Marthas unger en «Garb Day», og ser svært opp til Mr Rob, Mr. Chad og Mr.Andrew… og følelsene er gjensidige. Hver uke følger Martha trillingene utenfor hvor de venter spente på at deres venner skal dukke opp.

Bla nedover i bildene for å se hva som skjer når trillingene møter sine bestevenner. det hele er så utrolig nydelig!

Over de siste to årene har Marthas trillinger – Heaton, Wilder og Holden – formet et utrolig bånd med nabolagets rengjøringarbeidere. 
søp1

Deres ukentlige besøk, som tar plass utenfor Marthas hus, er alltid fylt med klemmer, high-fives og lykke! 
søp2

Trillingene elsker å hjelpe gutta med bilen deres. 
søp3

«Disse to har et spesielt bånd,» sier Martha. «Holden løper alltid til Mr.Rob.»
søp4

«Hvor nydelig er ikke dette.. Heaton kjørte over tåen sin med en søppelcontainer og Mr. Rob plukket han opp umiddelbart for å ta vare på og trøste han.» 
søp5

Martha lærer barna sine til å være snille mot alle, og hennes følgere blir helt klart inspirert.
søp6

[adsense2]

 «Sier adjø – sees på fredag!»
søp7

«Da alle andre sa adjø og gikk opp til huset, nektet Heaton og ble sittende i oppkjørselen. Han vinket og så etter søppelbilen. Han ville ikke la vennene sine gå.»
søp8

Se video fra møtet deres her: