13. juli 2024

Moren skynder seg til sykehuset for å føde trillinger – 10 måneder senere oppdager de DETTE i laboratoriet!

«Det var mitt livs største sjokk!» 

«Det er én, nei to, nei tre!» kunne legene meddele den i dag 23-år gamle Becki-Jo Allen, da hun fikk en tidlig ultralyd cirka ni uker inn i sin graviditet.
– Det var mitt livs største sjokk. Vi har ikke noen trillinger i familien, så det kom fullstendig ut av det blå, sier Becki-Jo Allen til Liverpool Echo. 

Hun og mannen hadde allerede en tre år gammel datter, så plutselig ble familien enda større!

fam1
fam2

De tre guttene kom til verden, da moren var 31 uker på vei (det normale er cirka 40 uker), og de ble derfor lagt inn på intensivavdelingen de første seks ukene av sitt liv.
I dag, rundt ti måneder senere, har guttene kalt Roman, Rocco og Rohan Tierney det godt og vokser hver dag, slik de skal.

fam3
fam4

Becki-Jo opplevde flere ganger at vilt fremmede stoppet henne på gaten for å spørre om de små guttene var identisk trillinger.
Det var de absolutt ikke, hadde hun fått vite under sin graviditet, men utifra mange forskjellige menneskers reaksjoner fikk det foreldre til å få guttene testet for å sjekke uansett.

fam5
fam6

 

Hun kontaktet et firma som spesialiserer seg på gentester, og kort tid etter fikk hun resultatet:
Guttene var identiske trillinger, og sjansene for det er kun 1 av 200 millioner!

fam7

[adsense2]

 

Hun er ikke redd for å bytte rundt på guttene. Det er kun når de sover at hun kan bli litt i tvil, men personligheten deres ellers er som natt og dag, forsikrer hun.

fam8
fam9

Så utrolig! Når sjansene er små for å få trillinger generelt, og den er SÅ liten for å få identiske trillinger, er dette ganske utrolig. Er ikke de tre guttene bare helt nydelige?
DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!