Moren fotograferer sønnen og morfaren på sykehuset. Sannheten bak bildet er hjerteskjærende.

1037

Mamma Brandy og pappa Tobby Gregware har gått igjennom mer enn det noen foreldre bør oppleve.

De to små tvillingguttene deres kom til verden i juli 2015, men fikk en veldig tøff start på livet. Sønnene Kash og Kolbie ble født i uke 29 og begge veide under 1500 gram. Kolbie har Downs syndrom og måtte hjerteopereres rett etter fødselen. Lille Kash måtte ha flere kirurgiske inngrep i ryggen og er fortsatt avhengig av å få tilført oksygen fordi lungene hans ikke er fullt utviklet ennå.

Kolbie ligger på intensivavdelingen ved Medical Center i Columbus, Georgia. Hver dag er en kamp for å overleve og ingen vet om gutten kommer til å klare seg.

Men det er ett spesielt bilde av Kolbie sammen med morfaren sin som rører en hel verden. Moren Brandy delte bildet på Facebook, og nå strømmer støtten inn til familien.

tvilling

Kash og Kolbie Gregware ble født 2 juli 2015. Men tvillingbrødrene måtte umiddelbart gå igjennom store operasjoner. Kash hadde en ryggoperasjon, og broren Kolbie som ble født med Downs syndrom, måtte ha en avansert hjerteoperasjon.

tvilling1

Kash kom seg fort etter sine operasjoner og fikk reise hjem fra sykehuset. Han trenger fortsatt hjelp med å puste og har en slange som tilfører surstoff, men ellers har han det bra.

tvilling2

For broren Kolbie står det ikke like bra til. Han har så vidt vært ute av sykehuset siden han ble født og har behov for pleie døgnet rundt.

tvilling3

Kolbie har en medfødt hjertefeil, lungene er ikke utviklet og han har nyreskader. Han har tilbragt mesteparten av de 10 månedene av livet sitt på sykehus og i operasjonssaler.

tvilling4

Venner av familien har startet en innsamling for å takle alle operasjonskostnader og den pleie som Kolbie sannsynligvis kommer til å trenge livet ut. Lokale MC-gjenger og frivillige organisasjoner har også samlet inn penger til familien.

tvilling5

Fotografen, Sunshine Moody, har en baby på samme avdeling som Kolbie. Hun fikk høre om Kolbie gjennom en felles venn og tilbød seg å ta noen bilder, gratis.

[adsense2]

Kolbie, som er ganske sjenert mot fremmede, har bare vært i kontakt med noen få personer i livet. En av disse er morfar. De har nemlig et spesielt bånd, noe som fotografen Sunshine Moody fikk frem på dette vakre bildet.

Mamma Brandy la bildet ut på Facebook med følgende tekst:

tvilling6

”Min pappa har hatt to åpne hjerteoperasjoner, satt in 18 rør i hjertet, han har en pacemaker, åreforkalkning, han har hatt slag, utallige små hjerteinfarkt og har bare 10 prosent av hjertefunksjonen igjen. Han har kjempet i 12 år nå. Kolbie hadde sin første hjerteoperasjon når han var fire måneder gammel. Han ble født med en hjertefeil, dårlige lunger, nyreproblemer og har Downs syndrom. Han har tilbragt 7 av sine 10 måneder på sykehuset.

Fjoråret var ekstremt vanskelig for familien vår, vi var ofte på sykehuset, og vi visste ikke om gutten vår ville klare seg. Faren min bare satt på sykehuset og holdt Kolbie i armene sine i flere timer. De pratet om de identiske arrene de har på brystet. På bildet ser man definitivt den kjærligheten og det båndet som eksisterer mellom disse to!

Det finnes så mye hat og vold i verden, men her har vi to personer som kjemper hver dag for å få bli på jorden. Jeg kommer til å ha dette fantastiske bildet i hjertet mitt for resten av livet.”

Del gjerne dette sterke bildet hvis du også vil spre litt håp i verden!