Han skrur 3 IKEA-hyller sammen og forvandler HELE rommet. Så smart!

41505

Noen ganger trenger du ikke det dyreste av det dyre når du skal pusse opp hjemme. Av og til handler det bare om å ha litt kreativitet, som denne mannen under! Han har lagd en stor arbeidsbenk med massevis av oppbevaring, som både sparer plass OG er billig! Kunne det bli bedre? Jada! Det er også utrolig enkelt! Følg bare disse 5 enkle stegene, og før du vet ordet av det har du en praktisk, nydelig benk som rommer to personer kun ved hjelp av tre billige, enkle hyller fra IKEA. Dette må jeg prøve ut selv!

1. Først stiller han opp hyllene fra IKEA, slik:
hy1

2. Deretter fester han hyllene i hverandre ved bruk av enkle treplanker. Disse skal holde selve bordplaten oppe, samt binde alle hyllene sammen.
hy2
hy3

3. Dette resulterer i denne L-formen.
hy4

[adsense2]

4. Deretter legger han på en treplate som han bruker som bordoverflate.
hy5
hy6

5. Etter et raskt strøk med maling på partiene av tre blir dette resultatet! Her er det massevis av hylleplass og med litt skuffer og dekorasjon i hyllene er denne benken både praktisk og nydelig!
hy7

Smart, ikke sant? Kanskje dette skal være noe å tenke på neste gang, istedet for å bruke så alt for mye penger på en ny skrivepult? DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!