Hun setter seg for å amme på restaurant, når en eldre dame kommer bort og tar bestikket hennes…

93241

Hun var ute og spiste på restaurant for første gang siden fødselen av sin sønn 8 uker tidligere. Den lille gutten begynte å gråte, så hun ammet han. Det var da en eldre dame kom gående bort til dem.

Den 22 år gamle moren Briar Lussia McQueen nylig gikk ut i «virkeligheten» og vekk fra den første tiden hjemme etter fødselen av sin sønn Jaxon, fikk hun seg en opplevelse hun sent vil glemme – og som hun gjerne vil dele med omverden.

[adsense2]

Moren, som er fra Mount Mauganui, New Zealand, skrev om hendelsen på sin Facebook-vegg på mandag, hvor den er likt over 214.00 ganger siden da.

Briar skrev:

I dag var første gang jeg gikk ut for å spise frokost alene med min åtte uker gamle sønn. Jeg har nettopp fått frokosten og litt varm kakao, da Jaxon begynte å gråte, så jeg ga ham selvfølgelig mat. Etter noen minutter kom en eldre dame bort til meg. 

Jeg ble litt forvirret fordi jeg trodde at hun ville si til meg at jeg måtte pakke brystene vegg, men istedet begynte hun å skjære i frokost mitt og sa «Slik en god mor du er, vi kan da ikke la maten din bli kald, kan vi det?» Jeg var ærlig talt i sjokk. Den søteste damen NOENSINNE! 

ammerja


Hvor snilt gjort var ikke dette av den eldre damen? DEL om du er enig!