Han gjorde narr av den torturerte hunden. Men det var noe la han ikke merke til!

1728

I midten av en gate i Houston, Texas, sto hun. Huden var helt revnet og brent. Tispa «Pumpkin», var tydelig merket med en tøff fortid. Hun ble banket opp, torturert og deretter forlatt til å dø.

p1

Som om det ikke var ille nok i seg selv, la mannen som fant henne ut et bilde av henne på Facebook med en smakløs kommentar «LOL, så langt har jeg sett 3 brente hunder.»

p2

Det å spre bildet på Facebook gikk raskt. Heldigvis la ett oppmerksomt medlem, Patty, fra «Austin Pets Alive» ut bildet på nettstedet til organisasjonen «Pawsitively Texas» – heldigvis ble den dårlige humoren til mannen redningen til hunden.

p3

Frivillige begynte umiddelbart å lete etter hunden. Hva bildet ikke viste var at hunden hadde en valp. Dekt i lopper og alvorlig underernært.

p4

De begynte å lete etter mor og datter for å behandleskadene og hjelpe de to på bedringens vei. De ble funnet og kom seg unna grusomhetene.

p5

Dessverre overlevde ikke valpen. Den døde ett par dager etter på grunn av underernæring. Pumpkin, ble passet på av Anna Barbosa, grunnleggeren av «Freddie’s Hope Resue Ranch».

p6

Hun kom seg heldigvis raskt etter skadene. Sårene leget gradvis og pelsen vokste ut strålende hvit igjen etter at hun begynte å bli bedre. Til slutt, etter bare seks uker, fant hun en ny eier, ved navn Kelly Williams. Den unge kvinnen som allerede eide flere hunder, tok til seg den lille hunden Pumpkin og gjorde henne til en del av familien.

p7

[adsense2]

Hun fikk så ett helt nytt liv. Hun fikk nytt mot og følte seg trygg og hjemme hos sin nye familie.

p8

Pumpkin er nå ugjenkjennelig. Denne utrolig rørende historien illustrerer hvordan ting noen gang kan ha en uventet effekt. Hvem ville tro at den makabre, usmakelige Facebook posten endte i at tispen fikk et nytt og kjærlig hjem i trygghet.
DEL denne med vennene dine på Facebook om du og er imot dyreplageri!