23. juli 2024

Mor poserer med ungen på stranden. Men følg NØYE med bak dem… Utrolig!

Det går mot lysere tider og det finnes ikke bedre ting å gjøre enn å nyte solen sammen med venner og familie. Dessverre finnes det de som ikke har familie eller kjære rundt seg og som ikke kan tilbringe ferier og andre høytider med sine elskede, fordi familiemedlemmene er ute å kjemper for friheten, slik som denne familien.

Faren i denne lille småbarnsfamilien var deportert i Afghanistan. Mor og datter prøver å gjøre det beste ut av situasjonen når far er borte og prøver å nyte en dag på stranda. Den lille jenta forteller hvor mye hun savner sin far, og moren forteller om hvor mye hun savner sin elskede. Det de ikke vet er at de snart skal få en stor overraskelse, i form av en dykker!

 

[adsense2]

 

Du må nesten se videoen selv. Denne er så rørende at det er vanskelig å holde tårene tilbake.DEL denne videoen om du synes alle soldater skal få en like hjertevarm velkomst som denne!