13. juli 2024

Huset ser unikt ut fra utsiden. Men det er INNSIDEN som overrasket meg!

Hill, ett miljøvennlig hus (eller grotte/hule) er resultatet av 40 år med pasjon og arbeid.  Den ligger i en bakke, omringet av vakker natur. Med en myr og bekk i gangavstand fra huset og med vakker grønn hage. Grotten ble bygget i en skråning og ser helt naturlig ut. Den er designet for å være en del av naturen rundt den, og eieren, Graham Hannah, ble inspirert av hulene han hadde sett rundt omkring i verden.

Huset er laget utelukkende av stein og tre. Graham skapte sitt hjem for å ha et rolig fristed hvor hans hjerte og sjel kunne få hvile. Går man rundt legger man merke til dens rustikke dekorasjoner. Det føles ut som huset har vært der i hundrevis av år!

Vær oppmerksom på detaljene i interiøret. Taket og innredningen er godt gjort, og det finnes en tanke bak hvert design og skapelse. Huset krever ingen elektrisitet. På grunn av sin beliggenhet, gjør sollyset og naturlig lys en bra jobb på belysningen til huset.

 

[adsense2]

 

Det er et nydelig hjem, et hjem man hadde elsket å bo i! Se selv i videoen under!
DEL denne artikkelen med vennene dine på Facebook!