Mobberne helte superlim i jentas hår. Men det hun gjorde da hylles av en hel verden!

76263

Det var hvilken som helst vanlig dag når Hannah Combs sto ute på skolegården og pratet med sine venner. Plutselig snek en gutt seg opp bak henne og helte lim i håret hennes.

hår1

«Det begynte å svi med en gang», sier Hannah. «Det kjentes ut som hodet mitt var i brann. Det var forferdelig!»

hår2

Hannahs far, en tidligere militær, ble rasende over at skolen ikke gjorde noe med saken.
«Jeg synes ikke at min datter skal være nødt til å bytte skole på grunn av hva denne gutten gjorde mot henne», sier faren. «Barna som gjorde dett mot henne, det er de som burde bli fjernet. Han har brukt opp sin sjanse til å gå på Harker Heights når han har gjort noe slikt.»

hår3

Hannah og hennes mor Jessica bestemte seg at hun måtte klippe datterens hår.

«Jeg innså at jeg mistet det jeg likte mest med meg selv, jeg elsket håret mitt», sier Hannah. «Mitt hår var det eneste jeg likte med meg selv, helt ærlig. Og jeg mistet det uten å ha gjort noe som helst.»

hår4

 

Hele situasjonen føltes håpløs. Men når Jessica startet en Facebook-side for sin datter, «rettferdighet for Hannah», strømmet støtten inn fra alle kanter.
«Det finnes mange mennesker som ikke ønsker eller kan stå opp for seg selv, og de prater til meg om det. Det får meg til å ville hjelpe andre i samme situasjon. Det er fantastisk hvor mange mennesker som støtter meg», sier Hannah.

hå5

En lokal frisør, Nikke, tok kontakt med Hannah. Hun ville fikse håret hennes gratis, som ett lite plaster på såret.

«Idag gjorde jeg noe jeg er veldig stolt over. Jeg klippet en ung jentes hår, ettersom noe traumatisk skjedde med henne på skolen. Håret behøver være barbert på ene siden, så jeg gjorde de beste av en dårlig situasjon», sier frisøren Nikki.

hår6

Hannah liker sitt nye utseende og forsøker nå å bruke sin nye plattform til å hjelpe andre. Gjennom å fortelle om sin situasjon håper hun flere tør å stå opp mot mobberne.

 

[adsense2]

 

hår7

«Jeg vil gjøre en forskjell. Jeg vil at folk fortsetter å stå opp for seg selv. Ingen fortjener å bli mobbet – det er ikke rett. Jeg er bar en vanlig jente som tror sterkt på å hjelpe andre. Når det kommer til mobbing stiller jeg opp for alle, for det er verdt det.»

DEL denne utrolige rørende historien og ønsk Hannah lykke til videre!