Den 26-år gamle moren finner en forlatt baby i en eske. Det hun gjør da rører en hel verden…

878

I den kinesiske byen Beiwei ligger det en boks utenfor en lokal fabrikk. Alle forbipasserende går forbi avfallet før de hører noen klynkende lyder komme derfra: i boksen viser det seg nemlig å være en nyfødt. Babyen er surret inn i ett teppe og ved siden av babyen ligger det en halv pose med melk og 100 yuan (ca 100 kroner).

beb1

[adsense2]

En klynge av mennesker samler seg rundt for å se. De tar ut barnet og prøver å roe ned den gråtende lille jenta. En 26-åring kommer forbi, en dame som nettopp har blitt mor. Uten å nøle tar hun barnet forsiktig opp i armene, setter seg i ett hjørne og begynner å amme den nyfødte, som umiddelbart slutter å gråte.

beb2

Den lille jenta, som lider av cerebral parese, er nå i omsorgen av sosiale myndigheter, mens politiet fortsetter å undersøke saken. Bildet av den unge kvinnen som følger sitt mors instinkt og beskytter den ukjente, lille babyen, blir spredt over hele landet.

For en utrolig fin ting å gjøre av den nybakte moren. Vi er glade for at den lille babyen ble funnet og nå er i trygge hender hos myndighetene fram til den får seg ett nytt, trygt hjem. 
Del gjerne denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!