Mannen legger ut et bilde av kona som spiser… Men det som ligger bak berører ALLE!

651

Philip og Jessica Urtz fra delstaten New York har vært gift i 3 år. Philip la ut et bilde av sin kone som spiser mat på Facebook, for å vise alle hvilken spesiell person hun er:

kone1

«Dette er min kone, Jessica, som spiser etter en 14-timers arbeidsdag fra dag til natt. Hun kommer hjem, har nok tid til å spise og gjøre seg klar for å legge seg. Neste dag drar hun tilbake til jobb for en ny dag.

Hun står opp veldig tidlig for å gjøre seg klar for dagen. Hennes morgen er sånn som andres. Hun tar en dusj, setter opp håret, spiser frokosten fort, og gir meg og hunden et kyss før hun går ut døra.

 

[adsense2]

 

På jobb bryr hun seg om mennesker, og lever gjennom de verste dagene i deres liv. Slag, bilulykker, motorsykkelkrasj, skader, hjerneskader og mer. Hun tar seg av mødre, fedre, søstre, brødre, venner og familier. Det spiller ingen rolle hvem de er eller hva som har skjedd. Hun vil ta vare på de.

Hun jobber gjennom lunsj og har knapt tid til å sette seg ned. Når hun kommer hjem etter 14 timer, er ønsket nettopp bare det; å sette seg ned. Jeg spør ikke hvordan dagen hennes har vært, fordi hun ikke liker å snakke om jobben når hun er hjemme, og det er fint sånn.

Hvis hun ønsker å snakke om det, vil jeg lytte. Noen ganger ganger er hun glad, noen ganger er hun trist, men uansett hvordan hun føler seg, er hun alltid klar for neste dag.

Jeg elsker henne av hele mitt hjerte. Min kone er min helt. Min kone er en sykepleier.»

kone2

Philip gir sin kone og alle sykepleiere den takknemligheten de fortjener for alt det harde og viktige arbeidet som de gjør hver dag. Takk!

Del dette innlegget om du også synes sykepleiere gjør en viktig jobb!