Sønnen er for nervøs til å synge.. Men se når moren stiller opp og gjør dette.. Utrolig!

36411

Mammaen Melanie (44) og sønnen Jamie (15) fra Wales hadde ikke sunget sammen før, men da Jamie meldte seg på Britain’s Got Talent, måtte han ty til morens hjelp, da han var så nervøs.

Tanken fra begynnelsen av var at 15-årige Jamie skulle synge alene, men noen dager før audition fikk han kalde føtter. Da spurte han til slutt om morens hjelp, som ville synge med han. Da følte Jamie seg mer komfortabel med å synge på auditionen. «Å gå på scenen sammen med min sønn kommer til å bli en av de stolteste øyeblikkene i mitt liv», sier Melanie.

Melanie bruker å synge på gamlehjem, men på grunn av omstendighetene hadde hun og sønnen lite tid til å øve sammen – kun et par uker!

 

[adsense2]

 

 

 

Det merkes også at Jamie er nervøs når han går opp på scenen – han spør til og med om han kan få gi moren sin en klem. Til slutt vant dog denne herlige duoen dommernes hjerte med sin verson av sangen «Say Something».

Husk å nyt denne hjertevarmende duetten og del den på Facebook om du også ble rørt av å høre Jamie og Melanies sang!