19. juli 2024

Hun trer 14 perler på hver sikkerhetsnål. Men se hva NESTE steg er! Lekkert!

Vakre smykker kan man aldri ha for mange av; alle øredobber, halskjeder eller armbånd har sine egne små detaljer som gjør at de passer bra til ulike situasjoner. Og hvert smykke har også en egen historie som gjør de unike. Noe har man kanskje fått i gave, noe annet har man kanskje kjøpt på farten – og noen ganger har du kanskje lagd smykket selv!

Med litt fantasi og litt tid er det faktisk veldig enkelt å lage egne accessories. Dette trikset viser hvordan man kan lage et armbånd med hjelp av sikkerhetsnåler, perler og gummistrikk – og samtidig som det er kjempegøy, blir det også et vakkert resultat. Sjekk ut dette!

Du trenger:
Små sikkerhetsnåler (hvor mange som trengs spørs på omkretsen på håndleddet ditt)
Små perler
Elastisk tråd

1. Begynn med å tre perler på en sikkerhetsnål. Denne kvinnen har brukt 14 perler for hver eneste sikkerhetsnål, og totalt 90 sikkerhetsnåler for at det skal passe rundt håndleddet.

perler1

2. Når du har satt på nok perler så lukker du igjen sikkerhetsnålen forsiktig. Bruk gjerne ulike farger på perlene etter din egen smak.

perler2

3. Legg sikkerhetsnålen på bordet og begynn på neste. Når den nålen er klar så legger du den med overkanten mot det andre hullet, så fortsetter du likedan med overkantene mot annenhvert hull til du har gjort klar alle sikkerhetsnålene. Slik:

perler3

4. Ta frem to elastiske tråder og knytt en knyte i enden av hver del, slik at sikkerhetsnålene ikke kan falle av.

perler4

5. Plasser tråddelene ved siden av hverandre, og tre på en sikkerhetsnål slik at båndet går gjennom hvert hull i nålen.

perler5

6. Fortsett med hver nål, en etter en, til alle er akkurat som da du la dem ut på bordet.

perler6

7. Når du er klar, knytter du sammen endene av det ene båndet, og gjør det samme på den andre enden. Sjekk at alle nålene er ordentlig lukket.

perler7

8. Klipp av de lange endene…

perler8

[adsense2]

9. Og du er klar!

perler9

Se gjerne denne videoen også!