21. juli 2024

Den 15-år gamle jenta er for syk til å dra på konserten. Det som skjer da rører ALLE!

Den 15 år gamle Chen Kernya fra Texas lider av paragangliom, en form for kreft hvor svulster former seg i nervesystemet. Tenåringen har så mye smerter at hun så vidt bryr seg om noe som helst da hun ligger på Hospice Austins Christophers sykehus hele tiden. Likevel, er hun helt gal etter sitt favorittband Florence and the Machine.

 

[adsense2]

 
Hun vil gjerne dra på konsert, men hennes helse er rett og slett for dårlig. Men da har de ansatte på sykehuset kommet opp å en veldig spesiell overraskelse:

Vokalisten Florence Welch fra bandet møter opp personlig! Hun setter seg på sengekanten og til den syke jenta og synger sangen «Shake it Out» – mens Karinya blir med for full hals og det rørende øyeblikket er rett og slett fantastisk. DEL om du synes dette var en fin ting å gjøre!