Mens moren er bevisstløs, tar 21-åringen dette bildet. Når hun spør om sin ektemann en dag senere, er det kun dette bildet igjen.

1060

For første gang på det kanadiske sykehuset i Ontario ble to personer, som begge var koblet til maskiner som holdt de i live, ført til et rom for å få være sammen. Men for dette paret, er det også siste gang. Jim Minnini lider av lungekreft for tredje gang, men denne gangen er det ikke håp for 58-åringen. En dag etter at han ble innlagt på intensivavdelingen på Kingston General Hospital, fikk hans kone Cindy et hjerteinfarkt. Da han fikk vite at hans kone lå bevisstløs i rommet ved siden av, begynte han å gråte. Siden han ikke lenger er i stand til å snakke, skriver han et ord på et stykke papir: MOM (mamma)

sykehus1

Legene og hans to sønner forsto umiddelbart; forsiktig flyttet de kona hans, som var i narkose, inn på rommet hans. Det var Jims siste farvel – etter 23 års ekteskap. Sønnen Chris tok et bilde av dette emosjonelle øyeblikket før faren døde

 

[adsense2]

 

sykehus2

Et par timer etter dødsfallet til hennes mann, våknet Cindy fra narkosen. Da hun fikk vite at Jim ikke lenger levde lenger, gikk en verden under for henne. Men hennes 21 år gamle sønn viste henne farvelbildet. «Dette gir henne trøst», sa Chris, «Det gjør det lettere for henne å slippe taket. Selv pappa ville ikke ha gått hvis han ikke hadde hatt sjansen til å si farvel til henne.»

sykehus3

Cindy Minnini er nå utskrevet fra sykehuset. Selv om hennes smerte er stor, viser dette rørende bildet hvor stor og urokkelig kjærlighet mellom henne og Jim var helt til slutten.

Del dette med vennene dine om du også syntes dette var en rørende historie!