21. juli 2024

Vil du gå ned i vekt? Spis sjokolade og drikk rødvin, sier forskerne!

Her er noen gode nyheter! En ny studie som produseres av Kings College London, har vist at både sjokolade og rød vin hjelper til å holde oss pigge og friske!

Nøkkelen er de milliontalls bakterier som lever i tarmkanaler og livnærer seg på samme saker som vi gjør. Visse bakterier hjelper oss å fordøye maten og øke metabolske nyttige vitaminer og mineraler, mens andre kan ha en negativ innvirkning på arbeide ti magen. Derfor må vi hjelpe de anvendbare å leve og frydes gjennom å ete uliket typer mat de og liker.

 

[adsense2]

 

De gode tarmbakteriene elsker sjokolade og rød vin.

Disse typer matvarer inneholder polyfenoler som beskytter immunforsvaret vårt.

Tim Spector utførte en lang studie på to tvillinger. En av dem hadde kjempet med overvekt i hele sitt liv, og den andre var i perfekt form. Spector er sikker på at den ene forskjellen mellom dem er i deres tarmflora. For å summere det hele opp, spis mer ost, yoghurt, nøtter og mindre junk food. Og du kan også unne deg rødvin og sjokolade – nå godkjent av anerkjente, talentfulle forskere!

Alle burde behandle sin mage som en vakker, engelsk hage. Jo mer variasjon av mikrober og maten vi spiser, jo flere blomster for våre hager samtidig som de ser mer sunne ut, sier Spector i følge Daily Mail.

Det er, med andre ord, glassklart.
Nyt litt ost, sjokolade og rødvin, sier Tim Spector.

Vi er glade for å nå kunne spise alt det gode med god samvittighet. DEL gjerne denne herlige nyheten videre med vennene dine på Facebook!