Pappa kunne ikke komme på datterens skoleball. Hvem som dukker opp istedet? For ett minne for livet!

65062

Skoleballet som avslutter årene på gymnaset er ett høydepunkt i mange amerikanske elevers liv. Det bruker være en ordentlig fest, men vakre, pyntede elever som feirer sin eksamen sammen.

Uansett om du har en date å gå med eller går med en gruppe venner, så bruker kvelden være minneverdig av flere årsaker. Det viktigste er at ballet er for alle, til og med studenter med særskilte behov. De fortjener også å ta en sving på dansegulvet og få vise opp sine fantastiske festklær for familie og forelder.

Når Paige Walls, en student i Tahlequah, Oklahoma, forberedte seg innenfor skolens store gallakveld, visste hun nøyaktig hvem hun ville danse med på ballet…

pa1

Som spedbarn med Paige rabbet av en serie anfall som gjorde foreldrene, Mona og Charles, veldig urolige. De gikk til legene for å ta en titt på hva som forårsaket anfallene, men på sykehuset sa de at Mona ikke trengte å uroe seg. De viftet bort det hele med at Charles og Mona var overdrevne engstelige, ettersom de var førstegangsforeldre.

Men til slutt fikk foreldrene rett, etter at en lege fikk se Paiges anfall og risting med egne øyne. Paige som ble diagnostisert med Retts syndrom, en funksjonnedsetting som forårsaker forstyrringer i hjernens modning. Syndromet forekommer hovedsakelig hos jenter og kvinner og viser seg vanligvis i 6-18 måneders alder. Fram til da har barnets utvikling virket normal og det var kanskje derfor legene ikke var så oppmerksomme på syndromet.

pa2

Men til tross for den vanskelig sykdommen tok Paige seg gjennom skolen galant. Og når det var på tide med skoleball var hun fast bestemt på å dra dit. Hun kjøpte en elegant, påfugl inspirert kledning i den lokale klesbutikken og gjorde seg klar for sitt livs kveld. Hun ville gjerne ta med sin far som date, ettersom han støttet henne utrolig mye igjennom livet.

Men pappa Charles kunne ikke få fri fra nattskiftet, og var derfor tvunget til å jobbe den kvelden. Heldigvis hadde Paige og mor Mona en perfekt plan på lur.

pa3

Sammen skrev de en lapp til legen som hjalp Paige få diagnosen på sykehuset når hun bare var liten baby. Legen, som het James A. Lewis, har også tilbragt de siste 18 årene med å se til at Paige for den beskyttelsen hun behøver for å kunne leve et lykkelig liv.

Naturligvis ble han glad når han ble spurt, og takket ja med en gang!

pa4

 

[adsense2]

 

Venner av familien beskriver Dr James A. Lewis som mye mer enn en lege. Han har også vært en rådgiver, venn og støttespiller til familien under hele Paige sin oppvekst.

pa5

James A. Lewis er litt som en farfar i Paiges sine øyne, i følge henne selv. Man kan også se han som en reddende «prins», ettersom han faktisk har bidratt til å redde Paige sitt liv. De to er ett veldig vakkert par!

pa6
Mamma Mona var også ved sin elskede prinsesse sin side under ballet, noe som gjorde henne veldig lykkelig. Når festlighetene og følelsene hadde lagt seg, kunne en vann av familien ikke la vær å fortelle Paige sin historie på Facebook og hyllingene strømmet inn. Jeg kan være enig, man blir faktisk rørt av å lese dette!

DEL om du og synes denne barnelegen gjorde noe utrolig snilt for Paige, og du ønsker både henne og familien lykke til videre!