Pappaen tømmer kokende fargestifter igjennom en sil. Men se når han tar dem med til sykehuset!

842

Når pappaen Bryan Ware så hvordan restauranter kastet gamle fargestifter for barn i søpla, fikk han en ide.

Den var kanskje litt merkelig, men noen ganger så må man tenke litt utenfor boksen for å få til noe virkelig stort. Bryan begynte å samle sammen fargestiftene, smelte dem ned, og så gjøre noe som virkelig fortjener applaus.

”De sa at de måtte kaste fargestiftene som de hadde på bordene”, forteller Bryan for NBC.

”Da gikk lyset opp for meg. Jeg følte at jeg var tvunget til å gjøre noe.”

[adsense2]

Bryan kaller prosjektet sitt for Crayon Initiative. Hundrevis av frivillige har hjulpet Bryan med å samle inn fargestifter, og sortere dem. Så smelter Bryan ned dem, farge for farge, og lager helt nye fargestifter. Alt dette på sitt eget kjøkken, som nå ligner litt av en fargestift-fabrikk.

Han kunne jo nøyd seg med dette, og tjent seg litt penger på sin smarte gjenvinning. Men istedenfor så tar han med alle de gjenvunnede fargestiftene, og gir dem bort på lokale barnesykehus. Dette står det virkelig respekt av, synes vi!


DEL om du også hyller Bryans flotte prosjekt!