Det var en enkel feil som tok livet til barnet deres. Denne korte videoen kan redde ditt barn!

921

De forberedte seg på å være gode foreldre, men så fort de fødte Charlie, visste de at det å være foreldre ikke alltid er like lett. De hadde derimot aldri sett for seg den tragiske ulykken som endret livet deres for alltid.

En dag, når Charlie bare var to og et halt år gammel, hadde moren lagt han ned for å sove og deretter gått ut av rommet. Sekunder senere våkner han opp og forsøker å klatre opp i klesskuffen. Men vekten hans gjorte at kommoden havnet over han. Kommoden som tok livet hans var ikke særlig stor, men det var uansett nok til å ta livet av den lille gutten.

kom1

kom2

Den enkle feilen disse foreldrene gjorde, som så mange andre foreldre og gjør, var å ikke feste fast møblene til veggen. En tv som faller fra en vanlig kommode kan treffe et barn med enorm kraft. Rundt 25,000 barn er skadet i året på grunn av møbler som velter. Å feste møblene til veggen gjør at flere barn ikke blir en del av den forferdelige statistikken.

Heldigvis finnes det ting du kan kjøpe som er billig og enkelt å installere. For å hindre at barnet ditt blir skadet av et veltet møbel, se denne 2 minutter korte videoen og lær hvor lett det er å feste fast møblene dine! Det kan være du reddet livet til ditt barn.

 

[adsense2]

 

kom3

kom4

Se den viktige videoen under!