12. juli 2024

Moren finner ett skummelt rom bak sønnens kommode. Hun går inn og finner DETTE…

For noen år siden flyttet Sarah og Steve inn i sitt nye hjem i solfylte California med deres 2 år gamle sønn. Sarah, en hjemmemor, la merke til en liten dør på baksiden av det som kom til å være sønnens soverom. Når de åpnet den fant de noe helt uventet (og ikke minst smålig skummelt) – og et nytt prosjekt som kom til å ta to år ble satt igang.

Den lille plassen var en gammel lagerplass med skrått tak. Det hadde gamle linoleum gulv, gammel maling og synlig isolasjon. Hvem vet hva som egentlig skjedde i det lille rommet. På grunn av den rare størrelsen og formen, bestemte Steve og Sarah seg for å gjøre det om til en funksjonell del av deres nye hjem. De holdt derfor rommet gjemt bak sønnens klesskap, og fortalte han aldri om det hemmelige rommet. De la merke til at rommet hadde mye potensiale, og etter ett år i det nye huset bestemte de seg for å gjøre noe med det hemmelige rommet. Når du ser det kommer du til å bli satt ut!

rom1

Når Sarah og Steve kjøpte huset sitt i California, la de merke til en liten dør på siden av det som kom til å bli deres sønn sitt rom.
Noe skummelt, men naturligvis var foreldrene veldig nysgjerrig og måtte åpne døren.

rom2

Det så ut som et forlatt lagerrom, som ikke hadde blitt rørt på lenge. Fordi rommet var såpass lite var det ikke stort de kunne gjøre for å få det til å bli en funksjonell del av hjemmet deres. Istedet bestemte de seg for å skjule rommet for sønnen da de la en plan for hva de kunne bruke rommet til.

[adsense2]

rom3

Ett år senere, hadde Sarah og Steve bestemt seg for å forvandle det «hemmelige rommet», til sønnens 4 års bursdagsgave.

rom4

De brukte det neste året på å pusse det opp, og jobbet med det mens sønnen var på skolen.

rom5

Steve satte inn en ny vegg, nytt gulv og la også på et nytt lag med maling i en farge han visste sønnen kom til å elske!
I mellomtiden jobbet Sarah med dekorasjonen og handlet inn de perfekte møblene fra Ikea.

 

rom6

Rommet var endelig ferdig… og det ble nydelig!

rom7

På sønnen sin fireårsdag, ga de ham ledetråder som førte til det hemmelige rommet. Når han endelig kom fram til kommoden, hjalp mor og far han og skyve det til side.
Selvfølgelig ble sønnen overrasket og helt i hundre! Hvilken unge vil ikke ha deres egne, hemmelig plass de kan leke i?

 

rom8

I «skatterommet», fant han et sted han kunne leke og slappe av – med helt nye vegger, blå maling, ett stort kart samt leker, bøker og ting han kunne være kreativ med, som tegnesaker og ark.

rom9

Sarah sitt overraskelse gikk fort viralt. Hun sier sønnen elsker å lese og leke med sin søster i det skjulte «skatterommet.»

rom10

Sarah og Steve ga sønnen sin en fantastisk gave han vil sette pris på i hele barndommen framover. De gjorde det beste ut av det lille rommet de uventet fant i huset sitt.
Del disse fantastiske før-og-etter bildene med vennene dine på Facebook!