Ingen forstår hva 70-åringen gjør på scenen. Men når hun tar av seg morgenkåpen? Utrolig!

897

Noen ganger behøver man bare å se på noe som gir en ett stort smil om leppene. Dette er ett slikt øyeblikk.

For 43 år siden flyttet Tomoko fra Japan til Italia for å studere musikk. I dag er hun 70 år gammel og bor fortsatt i Italia, men fokuserer ikke på musikken. Hun har nemlig skaffet seg en helt ny, veldig uventet hobby som hun fokuserer på. Ettersom hun anser seg å være veldig dyktig i det hun gjør, som 70 år gammel, bestemmer hun for å vise seg fram til et større publikum. Det ender med at hun står på scenen i Italia’s Got Talent. Det er få, om ikke noen i det hele tatt, som forstår hva Tomoko skal gjøre.

Hun tar av seg «morgenkåpen» og sekunder senere kaster hun seg rundt stangen og viser en poledance som ikke skal være mulig for en kvinne i hennes alder. Hun er fleksibel, atletisk og mest av alt viser Tomoko at det meste er mulig – selv om du har noen år på nakken.

 

[adsense2]

 

Jeg håper jeg er like frisk og rask som Tomoko den dagen jeg er  70 år gammel. Se videoen under!


DEL om du og synes Tomoko har et stor talent! For en fantastisk dans!