21. juli 2024

Gutten er livredd for å vitne i rettsalen. Men se hva MC-gjengen gjør for å støtte ham…

Det å dømme mennesker bare på grunn av hvordan de ser ut er noe man ikke burde gjøre. Vi vet ingenting om menneskets historie eller hva han eller hun tenker på innsiden.

En gruppe som ofte blir utsatt for å bli forhåndsdømt er folk som er med i motorsykkelgjenger. Mange forbinder MC-gjenger og mennesker rundt disse gruppene med kriminelle eller andre uregjerlige personer. Men dette er noe som sannelig ikke stemmer alle ganger, tvert imot er det en minoritet som drar ned ryktet for motorsykkel-entusiaster.

Og menneskene i denne historien er sannelig et fantastisk bevis på at man aldri noensinne skal dømme hunden etter hårene…

Bikers Against Child Abuse (BACA), på norsk betyr det Motorsyklister mot barnemishandling, er en sammenslutning av motorsyklister som arbeider for å støtte barn som har blitt ille behandlet seksuelt, fysisk og psykisk.

[adsense2]

Og disse heltene gjør virkelig alt for å hjelpe barna. De henter og skysser dem til skolen, de skysser barn som behøver å gå i terapi og de følger dem til og med i rettsaker.

Der støtter de og hjelper barn som mange ganger kan behøve å gå igjennom tøffe vitnekonfrontasjoner med slektninger som har behandlet dem på ulike, ille måter.
Å se hele salen fylt av motorsyklister som finnes der for å støtte dem i denne vanskelige stundene hjelper mange barn å orke å ta seg igjennom denne tøffe prøvelsen.

«Barna titter på oss, konsentrer seg på oss og vet at vi er der for dem,» sier en av gruppens medlemmer i en tv-reportasje.

I videoen under kan du se mer av disse utrolige heltenes fine arbeid for å hjelpe utsatte barn: 

 

Er du enig i at dette er et fantastisk tiltak må du gjerne dele denne artikkelen for å vise at du støtter disse fantastiske menneskene i deres oppdrag om å hjelpe utsatte barn som har det vondt. Jeg blir helt rørt av disse fantastiske heltene!