21. juli 2024

Det ser ut som en vanlig gammel campingvogn fra utsiden. Men VENT til du ser innsiden!

De fleste har sikkert sett en Airstream, men merket er nok ikke like kjent i Norge som i USA. Airstream designer luksuriøse campingvogner som er lette å kjenne igjen på sin runde form og polerte aluminiumsfasade. Det ser nesten ut som et lite romskip.

Ser man på utsiden av en airstream er det lett å forvente seg noe liknende innvendig. Innredning med mye teknologi og nymoderniteter. Men i denne campingvognen er det nesten helt omvendt. Jeg hadde aldri forventet meg at det skulle se sånn ut!

Ta en titt selv.

Denne campingvognen fra 1979 står i hagen til eierne Erin og Travis i New Orleans i USA.

camp

Det er lett å tro at innsiden av denne airstreamen skal være like polert som utsiden. Men disse campingvognene har vist seg å være perfekte til å renovere – til noe helt annet. I dette tilfellet ser det mest ut som en koselig og rustikk stue på landet.

camp2

camp3

Campingvognen er designet av Mathew Holdren. Med rustikk tre och søte retrodetaljer føles det som om man har blitt transportert til landet eller en avsides plass i skogen… Campingvognen er liten og koselig med plass til to.

camp4

camp5

Campingvognen inkluderer et kjøkken og et bad, og har også varme og aircondition for den som vil bo der når det er litt varmere eller kaldere.

camp6

camp7

Har du ikke lyst til å legge deg i badekaret? Da kan du ta en dusj ute i det fri.

camp8

camp9

[adsense2]

Jeg hadde ikke tvilt et sekund på å bli noen netter i denne koselige airstreamen. Og det er det gode muligheter til: den som er i New Orleans kan booke et par netter i campingvognen via Airbnb, for drøyt 1200 kroner natten.

camp10

Bildekilde: Airbnb