Skremmer camping deg? Her er et telt som produserer lys, varme, strøm og internett!

3081

De fleste av oss er glad i teltturer, men for noen kan det virke skremmende å bo i telt da telt ofte ikke gir særlig mye komfort. Nå har selskapet Kaleidoscope gjort noe med nettopp dette. De har utviklet et telt som har et tak dekket i solcellepaneler! Disse gir ikke bare skygge i sterk sol og holder varmen unna (vi vet alle hvordan det er å våkne i et kokende varmt telt), men de gir deg også mulighet til å ha strøm når du drar på hyttetur! Da kan du lade telefonen, bruke datamaskinen eller andre nyttige ting som er drevet av strøm og som kan være fint å ha med på teltturen!

Solcellepanelet som dekker taket på teltet lager strøm gjennom hele dagen.
telt1

Inne i teltet er det derfor et godt lysanlegg og mulighet til å lade elektrisk utstyr til mat eller for eksempel en wifi-enhet.
telt2

Formen på teltet er laget slik at det skal være i øst – vest banen for å absorbere mest mulig sollys.
telt3

Solingen er også optimalisert takket være mobilitet av panseret, som kan bevege seg til å orientere seg mot solens stråler på ulike stadier av dagen.
telt4

[adsense2]

Teltet er enda ikke på markedet og har derfor ikke fått en prislapp enda, men vi følger spente med på utviklingen av dette utrolige produktet! Dette gjør at ihvertfall jeg kan tenke meg å ta en lang hyttetur i telt! Hva synes du? DEL dette innlegget på Facebook og se videoen med mer info om teltet under!