Babyen vokste ut av sparkedressen sin. Men det mammaen laget? NUSSELIG!

515

Det å se ungene dine vokse opp er en fantastisk ting, men for noen foreldre kan det være noe bittersøtt med at tiden går så alt for fort.
Selvfølgelig er det viktig å la de vokse og oppleve nye ting, men det å holde fast i gamle minner fra tiden deres som baby er også viktig.

Istedet for å ta en million bilder, hvorfor ikke lage noe som er unikt og personlig og som vil vare i år – kanskje til og med generasjoner?!

Kunstnere og håndverkere fra nettsiden Etsy hjelper foreldre og besteforeldre å eviggjøre minnene fra tiden barna var baby, ved å gjøre babyens eiendeler om til kunstverk.
De kaller dem for «memory bears» (minne bjørner).
De er lagd av sparkedressene til babyer eller suttekluter som har blitt for små, eller for brukte til å bli gitt bort videre. De forvandler plaggene om til kosebamser som inneholder spesielle minner fra tiden som baby, og kan bli brukt i år framover!

Under ser du ett par av disse «Memory Bears»-ene (og andre dyr og) som du kan finne på Etsy. Om du er flink til å sy, kan du lett lage det selv og, ved gjenbruk av gamle klær eller suttekluter.

kos1

Denne søte sparkedressen er søt i seg selv, men babyer vokser raskt.
Vi er alle enige i at klær som er for små helst skal doneres, man har man et klesplagg som er litt slitt eller ekstra spesielt, er det noe annet man kan gjøre..

 

kos2

De kan bli gjort om til kosedyr! Disse dyrene er spesiallagd ved å bruke klær eller tepper av kundens valg, så de er alle helt unike og spesielle!

kos3

Bjørnene kan bli lagd ved bruk av klær i hvilken som helst størrelse, og disse sparkedressen med føtter er vanlige. Siden mange av dem er i fleece funker det perfekt som «pels» til kosebamsen.

kos4

Hver kunster har sin egen unike stil og framgangsmåte på hvordan de lager bjørnene, så du ser en stor variasjon av ansikt og fasonger, men de er alle nydelig! Denne stilen er laget slik at bjørnens armer og bein kan beveges på.

kos5

Bjørnene er en fin måte å reservere ett favorittplagg på, som denne med blomster, som også minner en på de fine tidene som baby!

kos6

Kunder kan også lage bamser ved hjelp av flere forskjellige plagg eller suttekluter, om for eksempel et plagg er for lite og de vil ha en større bjørn. De kan også velge selv hvilke farger, ansikt og detaljer bjørnen skal ha.

kos7

Fordi klær til babyer som ofte er laget i myke, kosete stoffer kan du garantere at bjørnene også er myke og gode!

kos8

Når de blir enda større, kan de nå voksne babyene gi bamsene videre til sine barn, eller beholde dem som minner fra barndommen selv.

kos9

Mange artister bruker også føttene til sparkedraktene som føttene til bjørnen. Det er så nusselig!

kos10

Artistene bruker også forskjellige deler av drakten som gir den karakter og gjør den minneverdig.

kos11

Selvsagt trenger ikke en «Memory Bear» og bare være en bjørn. Andre dyr kan også bli lagd av stoffene, som denne hvalen…

kos12

Kaniner er populære og!

kos13

Barn vokser kanskje fra seg behovet for en sutteklut eller en sparkedress, men et slikt kosedyr kan de nyte i mange år!

[adsense2]

Om du har barn, eller barnebarn, som vokser opp litt for fort, er dette en helt unik måte å ta vare på tiden som baby. Kanskje man til og med kan prøve seg frem og lage en selv og?

DEL om du likte disse kosebamsene like mye som vi gjorde!