19. juli 2024

Når paret gjør DETTE på scenen så blir til og med Simon forbløffet. Selv sitter jeg bare og gaper!

Jeg har alltid likt å danse. Når jeg var liten danset jeg ballett og når jeg gikk på videregående danset jeg salsa. I dag danser jeg dessverre ikke like mye lenger, men jeg håper at jeg en dag tar tak i det og begynner igjen. I mellomtiden får jeg nøye meg med å se på når andre danser.

Som paret i denne videoen for eksempel. 23-år gamle Violet fra Nederland og 28-år gamle Nino fra Italia bestemte seg for å være med i det populære tv-programmet ”Britain’s Got Talent”, som er kjent for sin harde jury med Simon Cowell i spissen.

[adsense2]

Når paret går opp på scenen ber Simon dem om å begynne med en gang. På noen mennesker kan man nesten se hva de har tenkt til å gjøre, men med Violet og Nino hadde jeg ingen anelse.

Når paret begynner setter jeg nesten maten i halsen. De bruker en skjerm, en slags projektor, som gjør at det ser ut som de blant annet flyr og flyter. Men egentlig ligger de på bakken.

Violet og Nino er koordinert inn i hver eneste detalj og alt de gjør ser så virkelig ut.

Jeg ble virkelig fascinert av opptreden deres og de fikk stående applaus av både publikum og juryen. Til og med Simon var forbløffet over hva de gjorde på scenen.

Sjekk videoen nedenfor.