Hun følte seg kvalm under ektemannens begravelse. Det hun fant ut sjokkerte henne!

136125

Å møte kjærligheten i sitt liv er noe vi alle håper å oppleve. Man ser fram til å møte noen som passer en perfekt og vi venter alle tålmodig til den dagen kommer.

Courtney Hill møtte den store kjærligheten i, Brian, i 2011 under en snøstorm.

De forelsket seg øyeblikkelig og giftet seg kort tid etter de møttes. Dette paret hadde funnet sin «lykkelig for evig og alltid» romanse og de kunne ikke ha vært mer forelsket i både hverandre og sitt eget liv.

Etter deres første år som gifte bestemte de seg for at de ville stifte familien. Courtney fødte en nydelig, ung jente, Reagan. Dette paret elsket det å være foreldre så mye at de prøvde å få ende en baby.

enke1

Før de kom så langt, skjedde det noe helt forferdelig. Den 2.februar, 2016, ble Brian drept i en lastebilulykke. Courtneys liv ble øyeblikkelig forandret da hun måtte se for seg en verden uten Brian ved sin side. Ikke bare hadde hun mistet ektemannen sin, men datteren hennes hadde mistet sin far og.

enke2

Under begravelsen til Brian, merket Courtney en merkelig kvalme som var helt adskilt fra sorgen hun følte etter å ha mistet sin store kjærlighet. Hun tok en graviditetstest og fant ut at hun ventet enda et barn. Det var en merkelig tid å finne ut at hun var gravid på, da hun sa adjø til sin ektemann kunne hun si velkommen til et nytt barn i sitt liv. Nyhetene var fantastisk!

Noen uker inn i graviditeten merket Courtney at hun var slapp og følte seg mye dårlig. Hun dro til sykehuset i frykt for at hun kanskje kom til å miste babyen kort tid etter hun mistet ektemannen. Kom hun til å takle flere dårlige nyheter? Heldigvis var det ikke fare for at hun mistet babyen. Doktorene forklarte at symptomene hun hadde var på grunn av at hun ikke bar en, ikke to, men hele TRE barn. Hun var gravid med trillinger!

enke3

[adsense2]

Courtney er i ekstase over å kunne si velkommen til flere familie medlemmer som alle kommer til å minne henne om hennes elskede ektemann Brian. For en fantastisk og uventet måte at Brians liv kan leve videre, selv etter hans død.

enke4

DEL denne utrolige historien!