Ungen vinker til arbeiderne hver dag. Men så ser moren DETTE utenfor vinduet og måper!

19280

En gruppe arbeidere gjorde en jente innlagt på sykehus sin dag når de sendte henne en «bli frisk»-melding. De spraymalte en melding på en konstruksjonsbjelke. «Today» rapporterer at jernarbeiderne passet på at den lille jenta la merke til beskjeden ved å vifte ivrig å gestikulere mot bjelken. Når den lille jenta Vivian Keith (2), så ut av vinduet så hun beskjeden.

Ginger Keith, Vivian’s mor, fortalte hva det stod på beskjeden og forklarte at arbeiderne ville at Vivian skulle bli frisk. Ginger Keith var så imponert over den fine gesten at hun tok bilder og sendte arbeiderne noen godsaker. «Jeg synes det var fantastisk og en av de kuleste tingene jeg har sett,» forteller hun til ABC News. «Jeg trodde det var veldig søtt at de tok seg tiden til å gjøre det. Jeg vet de jobber veldig hardt for å få ting til å gå rundt, men det var veldig kult hva det gjorde for barna og for henne.»

[adsense2]

vivan

Jernarbeiderne la først merke til Vivan, som har akutt lymphoblastic luekmia, fordi hun vinket til dem når de jobber der hver dag. Greg Combs, arbeideren som satte igang den store «bli frisk»-beskjeden, fikk til slutt mulighet til å møte Vivian og takke henne personlig. Combs forteller at han la merke til Vivan som lagde grimaser og tullet, og vinket en gang han var på jobb og det fikk han og de andre arbeiderne til å smile fordi det var så søtt gjort.

Se videoen under for mer av Vivians historie!


Så utrolig snilt gjort av arbeiderne! Det er slike små ting som virkelig kan lyse opp dagen til ei lita, syk jente. DEL om du er enig!