Dommeren ser stygt på den tjukke mannen som kommer på scenen. Men når han starter å synge? Wow!

727

Det jeg elsker mest av alt med talentkonkurranser er å se noen sjokkere dommerne med det uventede. Når noen som kanskje ikke ser ut som eller oppfører seg som en stjerne egentlig er det. Og når dommerne må spise opp alle sine fordommer å lære seg å aldri dømme en bok etter omslaget.

[adsense2]

Akkurat dette er hva dommerne må gjøre når atten år gamle Nick Nicolai går opp på scenen i Holland’s Got Talent. Han lærte seg å synge som trøst når han ble mobbet som mest. Han velger å synge Etta James sin klassiker At Last. En låt som krever en stor stemme for å uttrykke den riktig.
Men det behøver bare et ord for at dommerne skal bli sjokkert. Helt fantastisk, Nick!DEL om du er enig i at talent ikke har noen form, størrelse eller utseende. Dette er helt fantastisk vakkert!