Hater du mygg? Dette geniale trikset holder de borte i sommer!

18957

Ingenting ødelegger grillfester, pikniker, teltturer eller generelt sommeren like mye som mygg. For en helt naturlig måte å bli kvitt mygg på kan du enkelt lage dette «myggfjernings-syltetøyglasset». Den viktigste ingrediensen er sitron eucalyptus olje, som er anbefalt av CDC som en effektiv, naturlig myggmotstander.

myggfjern

Dette er hva du trenger: 
myggfjern1

[adsense2]

 

–   1-2 sitron båter
–   1-2 lime båter
–   noen dråper rosmarin
–   aktiv ingrediens: sitron eucalyptus olje (7-10 dråper)
–   flytende telys

Du kan finne sitron eucalyptus på nettet og flytende telys i forskjellige butikker.

Dette er en enkel måte å bli kvitt mygg på som er rask å lage. Du plasserer syltetøyglasset med alle ingrediensene utenfor i fem minutter før du skal sitte der. Dette er et helt genialt triks vi alle burde vite før sommeren (og de forferdelige myggene) kommer!

DEL denne utrolige nyttige oppskriften på hvordan du enkelt kan holde myggen borte med vennene dine på Facebook!