Gatemusikanten har aldri stått på scenen før. Men når juryen hører stemmen hans? Gåsehud er bare fornavnet!

582

Når Pablo Lopez søkte til den mexikanske versjonen av talentprogrammet var det knapt noen som trodde han skulle gjøre særlig inntrykk.

Pablo har ikke hatt noen lett reise i livet. Han ble hjemløs allerede som ung og ble deretter adoptert av et amerikansk par. Ved 18 års alder returnerte han til hjemlandet Mexico, men der hjemme havnet han tilbake til misbruket. Han sov på gaten og på bussholdeplasser. Han spiste hva han kom over, mens han forsøkte å forsørge seg ved å spille fløyte på t-banen.

[adsense2]

Jeg forstår han ble nervøs idet han gikk ut på scenen, ovenfor det svære publikum i Mexicos sitt største musikkprogram. Pablo viser derimot ingen tegn til nervøsitet og trenger bare noen få sekunder før juryen har falt pladask for han. Pablos sin tolkning av «Old Time Rock and Roll» ga alle, i alle fall meg, gåsehud og en av dommerne begynner til å med å gråte. Da vet man at man har levert en ordentlig framførelse.
Bare se selv i videoen under!