14. juli 2024

Han kjører vinglete og forsøker å rømme. Men når politiet ser HVEM som kjører begynner de å le!

Når politimennene Roy og Christin ved politistasjonen Östra Skaraborg i Sverige var ute og kontrollerte trafikantene, fikk de plutselig øye på en bil som kjørte vinglete på veien.
Bilen kjørte i retning mot politibilene men når den oppdaget politibilen, vendte den tvert og satte fart i motsatt retning. Politiet satte igang jakten og tok bilen snart igjen.
Det som hendte etter det har fått tusenvis av svensker til å dra på smilebåndet. Les den utrolige historien under her!

[adsense2]

Det var en helt vanlig dag. Etter en kontroll for å se om sjåførene var beruset, bestemte jeg og min kollega oss for å ta en patruljeringsrunde på bygda. 
Plutselig fikk kollegaen øye på en hvit bil som ikke oppførte seg helt riktig. Han kjørte på en grusvei som kjørte inn til den asfalterte veien vi kjørte på. Bilen kom i retning mot oss. Både jeg og kollegaen fikk «følelsen». Dette måtte vi kontrollere! 
På lang avstand kunne vi identifisere en gutt i framsetet. Vi så han og han så oss. Bilen kjørte raskt i den andre retningen i flygende fart og vi fulgte etter. 
Etter å ha fulgt han en kort tid stoppet vi han. 
Vi bevegde oss raskt bort til bilen. Til tross for at satt bak rattet kunne verken min kollega eller jeg svare på om det var han som hadde kjørt. Gutten manglet førerkort og var i starten ikke særlig snakkesalig men etter en stund begynte han å prate, blant annet om sin bror. Gutten hadde ingen tidligere lovbrudd. 

Etter en fin samtale med gutten som viste seg å være en trivelig kar, forlot vi plassen uten å gjøre noe videre med det. (Guttens slektning passet på å forevige hendelsen og sendte dette fine bildet til oss)