13. juli 2024

Har du et gammelt barberblad? Istedet for å kaste det, bør du se dette GENIALE trikset!

Er det noe vi alle kjøper mye av er det barberhøvler. Det er et produkt som ofte fort blir slitt å ofte må byttes ut. Man kan spare endel penger på istedet gjøre en gammel, sløv barberhøvel skarp og fin igjen ved hjelp av dette utrolige kule trikset!

Alt du trenger for å gjøre dette er en liten bit fra en gammel olabukse jeans, altså en liten demin bit av tøy, som man drar barberhøvelen langs. På nulltid er den så god som ny igjen!
jeans1

Du vil få en lignende effekt om du beveger barberhøvelen i retning av hårene på huden. Ingen hår fjernes, men du får renset bladet. Vær forsiktig, selvsagt!
jeans2

For å bevise at dette trikset virkelig fungerer ble det tatt før og etter bilder av slipingen under et mikroskop. Her er bladene før sliping.
jeans3

Etter at bladene ble trukket gjennom jeansen 10 ganger, kan en klar forskjell sees!
jeans4

Etter noen flere runder med sliping er knivene på barberbladet så godt som nye. Trikset fungerer fordi hår og hudflak som setter seg fast i bladene blir fjernet, og etterlater barberhøvelen så godt som ny igjen!
jeans5

[adsense2]

Se selv i videoen under!

Dette trikset er veldig enkelt å gjøre og kan spare deg for mye penger. Det er virkelig et bra tips for de av oss som investerer mye penger i et dyrt barberblad. Hvis du ikke har noen gamle jeans liggende kan du alltids bruke andre grove stoff eller skinn. Du kan jo alternativt også kjøpe nye barberhøvler hver gang de gamle blir dårlige, men jeg synes dette trikset både er mer miljøvennlig og også mye billigere! Prøv det ut selv!


DEL dette kule trikset med vennene dine på Facebook!