Han putter en pose over dusjhodet. Grunnen? Dette er jo GENIALT!

145096

Når det kommer til å rengjøre er vi alle på utkikk etter metoder som gjøre hele prosessen lettere. Ingen er særlig glad i å vaske så det er ikke rart vi alltid ser etter tips og triks for å gjøre den slitsomme prosessen rask og effektiv.
Det mest slitsomme, etter min mening, å få skinnende rent er helt klart baderommet! Det er så mye som må skrubbes og børstes – det tar tusen år å få ordentlig rent.

[adsense2]

Når det kommer til å vaske dusjhodet, som ofte kan være flekkete og veldig urent, er det noe vi alle kanskje gjør litt for sjeldent og når vi først gjør det må det mange sterke kjemikalier til for å få fjernet alt av puss, flekker og lignende. Med dette trikset derimot trenger du ikke bruke noen sterke midler. Alt du trenger er eple cider eddik, en pose du kan lukke igjen (ziploc bag) og et strikk.
Hell litt edikk i posen og tre posen over dusjhodet. Feste posen til dusjhodet med strikket. La det ligge over natten. Fjern posen dagen etterpå, vask dusjhodet og det burde se ut som nytt! Helt utrolig triks! Du må nesten bare se videoen under for å forstå kraften i dette trikset. Enda bedre er at det ikke er noen sterke, farlige kjemikalier involvert! Herlig!