11. juni 2024

Han tar en fremmeds baby med seg hjem. Men så ser hans kone ned og ser det utenkelige!

En mann hadde ingen aning at det ville endre livet hans fullstendig da han tilbød en hjemløs familie å ta deres to små sønner med hjem for natten.

Mannen var Ronnie Steward, en familiefar og prest i bydelen Pasco County i Florida, en plass som er fylt med hjemløse borgere. Episoden fant sted en kald novemberaften.

ron1
Ronnie Steward med sin kone Krystaln

Konen hans, Krystal, fikk sjokk da hun oppdaget hvilken tilstand de to brødrene, en syv måneder gammel og en to-årig gammel gutt, var i. Det skriver Littlethings.
De var meget skitne og fylt med insektbitt. Da hun tok av de skoene kunne hun nesten ikke tro sine egne øyne. Huden falt av føttene da hun tok av skoene. Etter flere runder i badekaret lignet de to små guttene mer og mer på vanlig, små barn igjen. Den natten sov den minste av brødrene på brystet til Ronnie.

ron2
Ronnie Steward sammen med den yngste broren den første natten i november. 

Dagen etter fikk presteparet, som er foreldre til tre barn, enda ett sjokk. Foreldrene til de to guttene og en kvinne fra de sosiale myndighetene spurte Ronnie og Krystal om de ville ta av seg brødrene for en periode, mens foreldrene, som levde i skogen, bestemte hva som skulle skje med barna deres.

Kvinnen fra de sosiale myndighetene skulle ha et svar med det sammen ellers ville hun ta brødrene med seg. Ronni og Krystal så på hverandre før de begge sa ja.

ron3
De to små brødrene etter de ble en del av prestefamilien. 

Slik gikk det altså til, at en aften med de to små guttene ble til fem måneder. Kort tid etter ga guttenes mor og far foreldremyndigheten til Ronni og Krystal, og er igang med å adoptere dem.

ron4
Ronnie og Krystals biologiske barn har tatt imot de nye familiemedlemmene. 

[adsense2]

Prestefamilien har nå blitt del av noe større og teller ikke lenger fem familiemedlemmer med syv.

ron5
Krystal glemmer aldri hvordan barna så ut da hun fikk dem hjem første gangen.

ron6
Innen nærmeste framtid er adopsjonen en realitet og brødrene er en offisiell del av familien.  

Se tv-innslaget med familien Steward som er lykkeligere enn noen gang i videoen under!