Bobilen har stått urørt i 63 år. Når man åpner døren og ser inn? Utrolig!

119388

50-tallet var en tid da mennesker fikk muligheten til å tenke stort.

Dette med alt fra store hus til store biler. Det var en tid som skiller seg stort i forhold til vår minimalistiske og funksjonelle tenkegang nå for tiden. Bobilene er virkelig ingen unntak.

I denne bobilen har ingenting forandret seg på 63 år. Når jeg ser innsiden føles det ut som å gå rett inn i en tidsmaskin.

Denne klassiske bobilen fra 1953 er til salgs og en annonse har blitt lagt ut på Facebook. På grunn av at dens urørte indre spres bildene seg nå som ild i tørt gress.
bo1

Med unntak av litt farge og noen små fiks her og der av en del av materialet er innredningen i prinsipp den samme som når den ble kjøpt i 1953.
«Den trengte litt farge og nye dekk og det var praktisk talt alt. Til og med gardinene er originale», skriver eieren på Facebook.
bo2

Se på kjøkkenet! Stort og romslig. Her står jeg mer en gjerne og lager en ordentlig middag.
bo3

Utenom gardiner og annet interiør er også hvitevarer originalt. Som alle fra 50-tallet vet, så holder det enda idag. Utrolig!
bo4

En kopp te og en god bok i stua? Kjennes ikke feil det!
bo5

Med all den andre plassen tenker jeg at baderommet på være minimalt, men der tar jeg feil! Det er fullt fungere toalett, vask og dusj.
bo6

[adsense2]

Det finnes til og med badekar!
bo7

Denne husvognen skulle jeg mer en gjerne reise rundt med i Norge i sommer!
bo8

Se så koselig det ser ut om kvelden!
bo9

En stor og romslig seng med alle muligheter for å sove godt er virkelig toppen av kransekaka. Fantastisk! Hvor luksus må ikke denne ha vært på 50-tallet? bo10

Kunne du tenkt deg å reist rundt i denne? Det er helt utrolig å se den originale innredningen fremdeles intakt! DEL denne posten på Facebook om du likte denne bobilen og kunne tenke deg den selv!