Paret fødte trillinger. Da ser mamma noe i ansiktet til de nyfødte som sjokkerer hele sykehuset!

270346

Så lenge Amber og Levi har vært sammen har de unge paret ønsket å starte familie. Å få noen å ta hånd om, noen å elske. Når paret endelig fikk sin første datter var det selvfølgelig overlykkelige. Når de sa velkommen til sin andre datter, var de like stolte som første gangen
De funderte på om de kanskje skulle ha noen flere barn, men fant ut at det fikk holde med to døtre.

Det var derfor ikke rart de fikk seg et stort sjokk når det viste seg at Amber var blitt gravid igjen. Denne gangen kunne legene fortelle henne at hun dessuten ventet trillinger, noe hun knapt trodde var sant. Men idet man skulle tro at denne historien ikke kunne by på flere overraskelser, blir alle sjokkerte når de innså at de tre små englene deres hadde noe ytterst uventet til felles…

trilling1

De var fornøyde med sine to døtre i starten og trodde de skulle stoppe der. Det var fram til legene fortalte at de burde fikse ytterligere et barnerom. Noen veldig spesielle tvillinger var nemlig på vei…

trilling2

Det å få trillinger i seg selv er ganske uvanlig. Amber fødte jentene via keisersnitt og alle tre veide eksakt 1,8 kilo. Jentene var litt mindre en vanlig, men de var helt friske og sprudlende av liv.

Istedet var det mamma Amber som kjempet for sitt liv. Amber fikk hjertestans under fødselen og ble erklært død. Men takket være legenes raske innsats klarte de å gjenopplive henne. Hun hadde da mistet mye blod, men gjennom blodoverføringer lykkes hun takk og lov å hente seg inn igjen, til tross for at det var veldig nære at hun ikke overlevde.

trilling3

Når du ser henne holde sinne barn sammen med pappa Levi, forstår man hvorfor hun nektet å gi opp. Hun behøvde å holde seg i livet for å ta vare på sine tre nye jenter!

Men plutselig, etter alt styret var over, merket familien og legene noe uvanlig med spedbarns ansiktene.

trilling4

Jentene så helt like ut! Amber og Levi hadde nemlig fått identiske trillinger, både i utseende og vekt. Sjangsen for å få eneggede-trillinger er en av 200 millioner. Snakk om et mirakel! Legene og familien trodde knapt sine egne øyne!

trilling5

Mens Amber fortsatt henter seg inn etter den tøffe fødselen starter familien venner en innsamling for å hjelpe familien. Levi var tvunget til å gå ned i arbeidstid for å ta hånd om det meste hjemme. Regningene for Ambers sykehusopphold var skyhøy. Men takket være økonomisk støtte fra både venner og ukjente ser familiens framtid heldigvis lys ut.

trilling6

Jeg blir rørt av å se hvordan alle stilte opp for denne fine familien. Levi, Amber, Lilly, Josey, norah, Rylan og Remi har virkelig en spennende tid framfor seg. Se bare hvor søte de alle er! 

Gratulerer med trillingene og stor klem til alle! DEL gjerne denne fine historien videre om du ønsker den her spesielle familien lykke til videre i framtiden!